keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pesänrakennusta

Yksi varma kevään merkki auringonpaisteen lisäksi on minuun iskevä pesänrakennusvimma. Keväisin tulee kaikkein innokkaimmin seurattua sisustuliikkeiden tarjontaa - ja myös kaikkein helpoiten ostettua kaikkea uutta ja ihanaa ja ei aina ehkä niin tarpeellista... 

Olen aivan mahdoton tavarahamsteri ja koitan pitää tavaramäärän jotenkin kurissa kieltämällä itseltäni koriste-esineiden ostamisen. Suuntaan ostointoni siis käyttötavaroihin ja minulla onkin melko kattava valikoima esimerkiksi turkooseja pyyhkeitä. Ja astioita ei kai koskaan voi olla liikaa :) Tänä keväänä koitan pitää mielessä, että edessä on kodin vaihto, ja olisi syytä vähän säästää, kun uuteen kotiin on kuitenkin sitten aikanaan hankittava yhtä sun toista. Muuttaminenkin olisi mutkattomampaa pienemmällä tavaamäärällä, joten harkitsen jopa suursiivousta tavaravarastoihini.

Indiska on yksi suosikkini sisustusliikkeistä. Tykkään kovasti Indiskan värikkäästä oriental-tyylistä ja sieltä löytyy ihania piristäviä väripilkkuja sisustukseen. Pari päivää sitten ostin sieltä kauniin keväisen pöytäliinan ja voi olla, että myöhemmin meille muuttavat myös nämä tyynyt samassa kuosissa...
    
  Saphire-tyyny
Kuva Indiska 
   
Kattauksissa tykkään sekoitella erilaisia astioita. Indiskassa oli huikean hienot värikkäät kahvikupit.
    
Loretina-kuppi
Kuva Indiska 


4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Heipat,
mä en osaa yhtään sanoa kuinka yläkerranlattia rakentuu kun siellä on lattialämmitys (sähkö).
Lattia jouduttiin rempassa avaamaankin mutta enhän mä sitä päässyt penkoon mitä kaikkee siellä on :D Kysyn mieheltä, se tietää.
Meillä on yläkerrassa uusi lankkulattia mutta ne ei ole mitään rimpuloita ne lankut joskaan eivät ole täyspitkiä.
Mun blogissa on paljon kuvia meidän yläkerrasta jossa lautalattia näkyypi.
:)
Sori, kun en oo tajunnu vastata sulle aiemmin.

Kirsi kirjoitti...

Leveys voi olla uusissakin lattialankuissa ihan hyvä, mutta yleensä se paksuus, jolla on merkitystä lattialämmityksen kannalta, on 25mm-35mm... kun taas vanhoissa lankuissa paksuus on yleensä 50mm-80mm. Kysy tosiaan Niina mieheltäs mitä se lattia on syöny, niin mäkin saan uuttaa tietoa, jos siellä ei ole lämmönjakokerrosta.

Liisa kirjoitti...

Niina, eipä tällä mikään mahdoton hoppu ole, kun ei mulla ole vielä taloakaan - ihan uteliaisuuttani kyselin lisää teidän ratkaisusta :) Mut jos viitsit, niin kysäise ihmeessä mieheltäs ja infoa meitä, niin saadaan Kirsin kanssa lisää tietoa aiheesta.

Tosin Niinalla onkin näköjään lattialämmitys sähköllä ja eikös se Kirsi ollut niin, että siihen ei tarvittu erikseen lämmönjakokerrosta samoin kuin vesikiertoiseen?

Kirsi kirjoitti...

Sähkölämmitys on yleensä jonkinlaisen muovin kanssa... en ole varma tästä, kun en koskaan ole ollut asiasta niin kiinnostunut, että olisi tarkemmin perehtynyt:/