maanantai 31. tammikuuta 2011

Arvonta!

Päässä soi Kummelin arvontalaulu: "Kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika. Kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa". Blogissa on käynyt yli tuhat vierailijaa, ja kuten päri päivää sitten lupasin, sitä juhlistetaan arvonnalla. 

Palkintona on blogin hengen mukaisesti turkoosia, tällä kertaa keittiöön:


Finlaysonin valko-turkoosi keittiöpyyhe ja Indiskan keväiset, turkoosit muffinssivuoat.

Osallistuaksesi arvontaan kommentoi tähän viestiin ja kerro lyhyesti joko omasta vanhasta talostasi tai unelmatalostasi. Näin tienaat itsellesi yhden arvan.

Voitonmahdollisuudet voi tuplata kirjautumalla lukijaksi (vaatii Googlen tunnukset, esim. Blogger tai Gmail). Mainitse kommentissasi, jos olet kirjautunut ja osallistut kahdella arvalla.

Siis kommentti = 1 arpa. Kommentti + lukijaksi kirjautuminen = 2 arpaa.

Kaikki voivat osallistua. Jos jätät kommentin anonyyminä, laita kommenttiin itsellesi nimimerkki, jotta erotut muista anonyymeistä.

Arvontaan voi osallistua perjantaihin 4.2.2011 klo 17:00 asti. Arvonnan jälkeen kyselen voittajalta yhteystietoja paketin toimittamista varten.

Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

9 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Meidän vanhaan 1900-luvun alussa rakennettuun hirsitaloon pääsee tutustumaan blogissani ;)

Pääseekö näin lyhyellä esittelyllä mukaan kahdella arvalla? (kommentti ja lukija) :)

Liisa kirjoitti...

Kyllä pääsee :)

Katja kirjoitti...

Kaksi arpaa :))

Meidän talon, Arvilan oletkin jo tavannut. Taru alkoi 1892, siirtyi kylältä tänne kalliolle 1920 ja me saimme haltuumme 2005. Kunnostusta on tehty siitä asti. Hommaa riittää :))

päivi kirjoitti...

Vierailemassa ja onnea koettamassa kahdella arvalla!

kivaa alkavaa
Helmikuuta sinulle:)
yöterkut
Päivi

Eva-Liisa kirjoitti...

2 arpaa kiitos:)
Me asumme pienen pienessä omakotitalossa maalla. Unelmataloni olisi vanha torppa hirsiseinineen ja pönttöuuneineen, isot korkeat ikkunat ja katto korkealla, lankkulattiat... kuin lapsuuden mummolani oli.

Sofia kirjoitti...

Unelmataloni on vanha punainen mummonmökki maalla :)

Osallistuisin kahdella arvalla.

Anonyymi kirjoitti...

Asustan sinullekin tutussa "sinkkukämppä" ja mummonmökki -yhdistelmässä. Eli kyseessä on isovanhempieni 50-luvulla rakentama rintamamiestyyppinen omakotitalo.

Terkuin,
M&M

Unknown kirjoitti...

Minulla on haaveissa oma lapsuudenkotini, 1900-luvun alkuvuosina rakennettu hirsitalo. Saa nähdä, vieläkö joskus asun siellä itse.

Osallistun kahdella arvalla, huiput palkinnot tarjolla! :)

norppa kirjoitti...

Hei,

Etsin unelmataloa jossa olisi oma historiansa ja vanhaa henkeä. Värillä tai mallilla ei ole väliä. Tunnistan kyllä tuon tulevan kotini kun siihen törmään. Etsimme kotia Turun seudulta ja vertaan taloja lapsuudenkotini vieressä olleeseen unelmakotiini rapattuun valkoiseen empiretyyliseen kartanoon.