sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kuulumisia ja talomarkkinoiden tarjontaa

Melkoisesti on vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituksesta. Kuluneiden kuukausien aikana olen joutunut miettimään elämääni uusiksi monellakin tapaa ja samasta syystä talojahti on toistaiseksi tauolla. Vanha talo on kuitenkin edelleen unelmana ja välillä tulee ihasteltua talomarkkinoiden tarjontaa. Tässä pari tuoreinta tulokasta.
   
Kuva Open Market Etuovi.com:issa
   
Meidänkin hakualueellemme mahtuvassa Hattulassa uutta omistajaa etsii 1900-luvun alussa rakennettu entinen seuraintalo. Talossa on huikea sali ja ihania vanhoja yksityiskohtia, ikkunoita, ovia ja kuvan keittiökaapisto. (Etuovi.com kohdenro 6969731)
    
Kuva Open Market Etuovi.com:issa
   
Kaskisissa on myynnissä kunnostusta kaipaava kaupunkitalo, jonka hinnasta näyttää näin Tampereen seudulta katsottuna unohtuneen yksi nolla pois. (Etuovi.com kohdenro 9408398)
    
Kuva Habicum LKV Etuovi.com:issa
   
Seuraava kohde Kokkolasta on jo löytänyt uuden omistajan - enkä yhtään ihmettele. Uskomattoman upea kokonaisuus: 1800-luvun lopun talokaunokainen, yli hehtaari maata ja merellekin matkaa alle puoli kilometriä.
   
Kuva Asuntolandia Etuovi.com:issa
   
Kuten alla olevassa kuvassa näkyy, talossa on upeasti säilytetty vanhan talon henki. Ja jälleen katson katkerana hintalappua: talon pyyntihinta oli reippaasti alle 200 000 euroa. 
   
Kuva Asuntolandia Etuovi.com:issa
   
Sitten olisikin edessä hurja urakka: kiertää katsastamassa kaikkien ihanien suosikkiblogien kuulumiset useamman kuukauden edestä :)

13 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus mitä taloja...:)

Susanna kirjoitti...

Ihan olen kaivannut sinun talonmetsästyskuulumisiasi ja monesti miettinyt, mitä mahtoi tapahtua ja onko talohaaveet jouduttu kuoppaamaan kokonaan.

Kesäkukka kirjoitti...

Aikas hienoja yksilöitä!

Kiva kuulla Sinusta!

Liisa kirjoitti...

Ihana kuulla teistäkin, tytöt :) Talohaaveita ei ole kuopattu, mutta tässä menee vielä jokunen tovi ennen kuin tiedetään, mihin suuntaan asumisasioissa edetään.

miumau kirjoitti...

Oi, tuota Kaskisen taloa! Ihastelin sitä netin kautta minäkin jo kuukausia sitten. Jo ihan sillä asteella, että tsekkailin Kaskisen työpaikkatilannetta. Aika huonolta näytti. :( Mutta ehkä elämä Suomen pienimmässä kaupungissa voisi silti olla lystiä. :) Meidän muu perhe ei valitettavasti ollut mun kans samaa mieltä. Toivottavasti se löytää vielä arvoisensa asukkaat.

Koivurinteen rouva kirjoitti...

Upetia taloja! Kyllä se oma vielä löytyy. Blogissani on sinulle jotain..

Liisa T. kirjoitti...

Upeita taloja. Juuri sellaista fiilistä, mitä itsekin aina havittelen. Tsemppiä talojahtiin!

Hallatar kirjoitti...

Joko on löytynyt????

Pilvi kirjoitti...

Hei, eksyin blogiisi kun etsiskelin aiheella 'vanhat talot' uutta luettavaa. Meillä alkoi juuri projekti vanhan saaristolaishirsitalon kanssa. Nyt ollaan ihan alussa, puretaan, siivotaan... ja siitä on välillä idylli kaukana : ) mutta pienet yksityiskohdat ja unelmat auttavat jaksamaan.

Meillä muuten etsintään meni yli 10 vuotta, joten jonain päivänä sinäkin varmasti saat toteuttaa haaveesi!

Jos ehdit, tule vilkaisemaan projektiamme: www.villaidur.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla kuollut blogi?

Koti1898 kirjoitti...

Moi! Minäkin olen täällä aiemmin lueskellut silloin tällöin ja nyt päädyin lämmitysasioita etsiessäni taas. Mitä tänne kuuluu, vai kuuluuko mitään?

Anonyymi kirjoitti...

Onko talo löytynyt vai ?

Johanna kirjoitti...

Oi miten ihania talovaihtoehtoja olisi tarjolla, onnea etsintöihin! Olipa mukava löytää sinut, mielenkiinnolla jään odottelemaan millaisen unelman aikananne saatte.