maanantai 13. kesäkuuta 2011

Talojahdin toinen kierros

  

Iso kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! On kiva saada kannustusta, kun itsellä meinaa usko loppua.

Pienen hengähdystauon jälkeen olemme valmiit talojahdin toiselle kierrokselle. Alkavalla viikolla olisi kaksi näyttöä, ensimmäinen kohde on vanha koulurakennus ja toinen perinteinen maalaistalo. Niistä lisää näyttöjen jälkeen.

Tänään meitä ilahdutti tukkakoskelo 15 (!!) poikasen kanssa. Mahtoivatkohan kaikki olla emon omia poikasia vai olikohan ottanut naapurin lapset hoitoon. Oli kyllä melkoinen vilinä, kun pikkuruiset yrittivät vuorotellen päästä emon kyytiin :)

4 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Onnea uudelle kierrokselle!
On ne vaan suloisia nuo pienet tipuset... ja emo vielä niin tarpeellinen :)

CountryChic kirjoitti...

Toivottavasti uusista kohteista löytyy se oma :) Mekin etsittiin se 5 vuotta ennen kun tää nykyinen osui kohdalle :D Kyllä se teidänkin unelma vielä tulee vastaan, tsemppiä ja jaksamista. *hali* Koskas ehdittäis nähdä?

Norppa kirjoitti...

Täältä myös kannustusta ja valtava kasa energistä optimismia! Myös melkoisen pettymyksen ja pitkän road shown -käyneenä muitan kyllä hyvin vielä miltä tuntui kun ei enää oikein jaksanut ja teki mieli heittää hanskat tiskiin. On todella hienoa, järkevää ja myös rohkeaa jättää "unelma" ostamatta, jos järjen kanssa pystyy hahmottamaan, että riskit ovat liian suuret. Aivan varmasti löydätte sen teille parhaimman, ja silloin tulette olemaan vielä tuhat kertaa iloisia, ettette sittenkään luovuttaneet. Kesämieltä!

Liisa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! Kaikki onnentoivotukset ja tsempit tulee tarpeeseen! On tämä meinaan melkoista vuoristorataa. Ei sitä etukäteen oikein käsitä, kuinka suuria tunteita ja valtavia päätöksiä tällaiseen projektiin liittyy. Mutta sellaista se on, kun etsii pelkkien seinien ja katon sijasta omaa unelmaansa ja loppuelämän kotia.