perjantai 28. tammikuuta 2011

Talojahdissa tapahtuu - vihdoinkin

  
    
Jee! Sunnuntaina mennään vihdoin katsomaan uudestaan hirsiunelmaa radan varressa vanhojen talojen asiantuntijan kanssa. Jännittää, onko talo yhtä ihana kuin millaisena sen muistan. Ja tottakai se, millaisen tuomion asiantuntija talolle antaa. Tällä kertaa lupaan muistaa ottaa myös valokuvia.

Teimme myös yllättävän syrjähypyn rakentamisen puolelle, kun näin myynnissä upean vanhan hirsikehikon. Ollaan jo aiemmin mietitty hirsikehikon siirtoa yhtenä vaihtoehtona, mutta nyt ensimmäistä kertaa ollaan hahmoteltu projektisuunnitelmaa ja tehty kustannusarvioita. Huomenna käydään katselemassa maalla paria tonttia ja pidetään tämäkin vaihtoehto vielä avoimena. Rakennusprojektin huonona puolena on se, että muuttopäivää joutuu odottamaan pitkään.

Aiemmin mainitsemaani upeaa jugend-taloa aiomme mennä myös katsomaan. Toivottavasti saadaan se mahtumaan aikatauluun jo maanantaille.

Blogin kokonaiskävijämäärä on ihan huomaamatta pompsahtanut yli tuhannen ja sitähän pitää juhlistaa! Se on siis arvonnan paikka. Kannattaa pysyä kuulolla - lisätietoja parin päivän sisällä :)

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kauniin sopusuhtainen talo. Toivottavasti lykästää :)

Kesäkukka kirjoitti...

Minuakin vähän jännittää teidän puolesta :)
Ja kuulolla ollaan!